Over L.W. de Bos

Wij geloven dat woningen meer zijn dan een huisnummer. Het is de plek waar u zich thuis voelt. De plek die helemaal bij u past. Niet alleen qua interieur, maar juist ook qua architectuur. Wij helpen u bij het ontwerp van uw droomwoning of bij het realiseren van architectonische aanpassingen/uitbreidingen die ervoor zorgen dat dit huis ook het huis is waar u voor altijd in blijft wonen. 

L.W. de Bos bouwkundig teken- en adviesbureau is het bedrijf dat woningen ontwerp en helpt bij de realisatie van uitbreidingen van woningen.Met 10 jaar ervaring als zelfstandige en jarenlange ervaring bij zowel architectenbureaus als aannemers hebben wij alle kennis in huis om uw bouwproces van A tot Z te begeleiden. 

Met onze kennis helpen wij u graag bij het ontwerpen en technisch uitwerken van uw droomhuis, verbouwing of het restylen van uw huidige woning. Daarnaast zoeken wij alle zaken voor u uit en adviseren wij in overleg met u over het gebruik van kleuren en materialen. Ook regelen wij de benodigde vergunningen, voeren wij gesprekken met hûs en hiem (de welstandscommissie) en overleggen wij met de gemeente. Wij ontzorgen u volledig in het bouwproces. 

Hallo,

Mijn naam is Leffert de Bos. Ik ben het gezicht van L.W. de Bos bouwkundig teken- en adviesbureau en help u bij het ontwerpen van uw droomhuis. Ik ben ervan overtuig dat een woning meer is dan een huisnummer. Wij geloven dat woningen meer zijn dan een huisnummer. Het is de plek waar u zich thuis voelt. De plek die helemaal bij u past.

Bouwkundig tekenbureau en adviseur L.W. de Bos

Leffert de Bos

Neem contact met ons op