Bouwkundig advies

Heeft u hulp nodig bij het verkrijgen van de juiste vergunningen? Of zoekt u iemand die de contacten met de gemeente kan onderhouden en het coördineren van het complete bouwproces? Wij kunnen snel en flexibel maatwerk leveren. Hierbij wordt uw project afgestemd op uw wensen en budget. Laat u verrassen door onze ideeën en neem vrijblijvend contact met ons op voor bouwkundig advies en meer!

Vooraanzicht uitbreiding woonboerderij aan de Fugelsang

Dankzij onze ervaring en ons brede netwerk kunnen wij u bouwkundig advies geven over: 

  • Het kiezen van een geschikte aannemer voor uw bouwproject
  • Het kiezen van een geschikte constructeur
  • Bouwfysische rapporten – advies epc 0 of gasloos bouwen
  • Sondering
  • Asbestinventarisatie
  • Al uw andere bouwvragen

Heeft u bouwkundig advies nodig? Neem dan contact met ons op. 

Bouwtechnisch tekenaar

Wilt u een woning verbouwen, een kantoorpand bouwen of een dakkapel realiseren? Heeft u al wel een idee maar nog geen ontwerp? Wij helpen u met een bouwtechnische tekening. Of het nu gaat om het verder uitwerken van uw eigen gemaakte ontwerp of een compleet nieuw ontwerp. Wij helpen u bij het realiseren van uw droomhuis. 

Bij het maken van het ontwerp vertalen wij uw wensen naar een ontwerp dat echt bij u past. Een creatief ontwerp dat binnen uw budget past. Daarbij overleggen en bespreken wij het ontwerp met de gemeente en de welstandscommissie. 

Om het nog meer tastbaar te maken, leveren wij ook een artist impressie op met hierin alle kleuren en materialen die we gaan gebruiken. Hierdoor krijgt een goed beeld van hoe uw droomhuis eruit komt te zien. 

tekening_hr

Bestektekeningen en technische uitwerking

Uiteraard zorgen wij ervoor dat het ontwerp technisch tot in detail uitgewerkt wordt, zodat het ontwerp ook zo wordt uitgevoerd zoals het is ontworpen. Hiervoor maken we bijvoorbeeld werktekeningen en plattegronden waarop alle elektra staat aangegeven die in de woning of uitbreiding komt.

Bouwvergunning

Om u zoveel mogelijk te ontzorgen, dienen wij de bouwvergunning in bij de gemeente. Hierbij zorgen wij ervoor dat alle stukken zoals EPC berekeningen, daglichtberekeningen, ventilatieberekeningen, constructie berekeningen en sonderingen. Uiteraard zijn wij aanewzig bij het indienen van de aanvraag en blijven wij contact houden met de gemeente tijdens het vergunningstraject. Dit alles zodat de vergunningsaanvraag snel en soepel verloopt, en we zo snel mogelijk aan de slag kunnen met de realisatie van uw project. 

Realisatie

Voor het beste resultaat van uw uitbreiding of compleet nieuwe woningen helpen wij u graag in de laatste fase van het project. Dit doen wij onder meer door te helpen bij de aanbesteding, het maken van een aannemersselectie en eventueel ook de bouwbegeleiding op ons te nemen.

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn?

Neem dan contact met ons op

Een greep uit onze portfolio